Demir Kadın Neslican

Demir Kadın Neslican 2023 Filminin Konusu Nedir?

Demir Kadın Neslican filmi Neslican Tay adında genç bir kızın kanser ile mücadelesi esnasında yaşama tutunma hikayesini konu edinmektedir. Neslican Tay adında genç bir kızın kanseri defalarca mücadele vererek yenmesi ve tekrardan bu illet hastalığa yakalanmasına rağmen hiç bir zaman umudunu kaybetmeden kanser ile savaşması tüm türkiye'nin ilgisini vede sevgisindeki odak isim olmuştur.

Peki Demir Kadın Neslican Tay Kimdir?

Neslican Trabzonlu Bursa 1998 doğumludur. Annesi Rizeli babası ise Manisalı bir çerkesdir. Üniversite sınavlarına hazırlandığında sınava 2 hafta kadar bir süre kalmışken bu illet hastalığa yakalandığını öğrenir eğitiminden ziyade artık bu kanser ile savaşmak zorunda kalır. Kanser hastalığı ile mücadelesi esnasında sınav ile Bahçeşehir Üniversitesinde psikoloji bölümünü kazanmıştır. Kanser Tedavisi gördüğü zamanda bir bacağını kaybetmesi üzerine "Ben bir bacaktan ibaret değilim" sözü asla unutulmayacak sözleri arasında yer almış ve tüm türkiyeyi hüzüne boğmuştur.

Demir Kadın Neslican 2O23 Filminin Oyuncuları Kimler?

Neslican karakterini filmde canlandıran Naz Çağla Irmak'ın dışında İlker Aksum, Naz Çağla Irmak, Nisa Sofiya Aksongur, Yurdaer Okur gibi oyuncular yer almaktadır.

Demir Kadın Neslican Ne Zaman Vizyona Girmiştir?

  Demir Kadın Neslican Filmi 27 Ocak 2023 tarihinde sinemalarda gösterime girmiş olup, sinemalarda filme baya rağbet olmuş ve film izleyenleri tarafından hayli dram andıran ve bir o kadar da duygusal anlar yaşatan yerli filmler arasında girmeyi başarmıştır.  

Demir Kadın Neslican Netlfix

  İç sesinizden Demir Kadın Neslican 2023 izle filminin Netflix üzerinde olup olmadığını duyar gibiyiz. Tabi bu sorunun cevabı HAYIR film şuan için sadece sinemalarda gösterimde olup Netflix üzerinde bulunmamaktadır..  

Demir Kadın Neslican Filmi Nerede İzlenir?

Demir Kadın Neslican izle, Demir Kadın Neslican 2023 izle, Demir Kadın Neslican Full izle, Demir Kadın izle, Demir Kadın Neslican bilet, Demir Kadın Neslican 2023 full izle, Demir Kadın Neslican filmini hd izle, Dmir Kadın Neslican 4k izle etiketleri altında sitemizden çok yakında filmi 4k görüntü kalitesi ile FULL izleyebileceksiniz. Haydi Demir Kadın Neslican filminin fragmanını beraber izleyelim.

Yorum Gönder

Film hakkında görüşlerinizi diğer izleyiciler için mutlaka paylaşın!

Daha yeni Daha eski