İllegal Hayatlar

İllegal Hayat Filminin Konusu Nedir?

İllegal Hayatlar, 2023 yılı yerli komedi filmleri arasında yer alan İllegal Hayatlar full izle filmi başrollündeki oyuncumuz Mahsun Karaca 1992 Adana doğumlu bir komedyendir. Kendisini Youtube kanalı adı olan Röportaj Adam olarak Vine videoları ve kısa videolarından tanımaktayız. İllegal Hayatlar 2023 izle, filminde Mahsun Karaca bir kaçak kumarhane açarak buradan para kazanma hayalindedir; tabi polislerin bu kumarhaneye sürekli olarak baskın yapmasından hayli canı sıkkındır. İllegal Hayatlar izlemenin ayrıca bir özelliği ise bu kumarhanenin nasıl polis baskınlarından kurtulacağını planlayan Röportaj Adam tamda bu düşüncede iken aklına akıl almaz bir plan gelir. Bu planı ise; paravan bir siyasi parti kurarak kumarhanenin polis baskınlarından kurtulabileceği yönündeki düşüncedir. Her ne kadar bu plan işe yarasada Mahsun bu defa siyasi partiden kurtulamamaktadır. Gerek miting görüşmeleri gerekse toplantılarda bu siyasi partinin kapatılabilmesi için nasıl bir yöntem uygulayabileceği konusunda düşünceleri olan Mahsun en sonunda halkı kendisine düşman ederek partiden kurtulmak ister. Peki bu fikri gerçekleşecek mi? Tabi ki hayır her ne kadar halkın karşısında iğneleyici ve saçma konuşmaları olsa da halk Mahsun'u bu tür konuşmalarından dolayı dürüst bulur ve Mahsun ne yaparsa yapsın halkın sürekli takdirini almaktadır.  

Peki İllegal Hayatlar filminin oyuncuları kimler?

  Oyuncuları arasında Röportaj adam olarak bildiğimiz Mahsun Karaca'nın dışında kimler var? Bu yerli komedi filminin diğer oyuncuları arasında Mehmet Kahraman, Müjde Uzman gibi oyuncular yer almaktadır.  

İllegal Hayatlar Filmi ne zaman vizyona girdi?

  Yönetmenliğini Cenk Çelik'in yapmış olduğu İllegal Hayatlar filmi 13 Ocak 2023 tarihinde sinemalarda gösterime girmiştir.  

İllegal Hayatlar Filmi Nerede İzlenir?

  İllegal Hayatlar filmi sitemiz üzerinden illegal hayatlar, illegal hayatlar izle, illegal hayatlar full izle, illegal hayatlar 2023 izle, illegal hayatlar röportaj adam izle, illegal hayatlar hd izle şeklinde etiketler altında her türlü filmi Ultra HD olarak 4K bir şekilde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Film hakkında görüşlerinizi diğer izleyiciler için mutlaka paylaşın!

Daha yeni Daha eski